drum.png

 

Hvordan er Greif blevet den globale leder inden for industriemballage? Svaret er enkelt: Ved at minimere risici. Vore kunder ønsker at arbejde med en virksomhed, der garanterer sikker forsyning af gode kvalitetsprodukter. Greif er det sikre valg og perfektion udtrykker vores engagement i disse værdier.

Hvad gør Greif til et sikkert valg? Tre ting er grundlæggende for Greif unikke konkurrencefordele:

1. Det første er Greif produktionens topkvalitet. Vi sørger for, at alt kører med præcision som i et svejtserur. Greif Produktions System er en Lean produktion. Hvert eneste trin i processen er designet til maksimal proces og produkt sikkerhed.
Eksperter fra vor rådgivnings produktions gruppe (OSG) sørger for, at Greif standarder som er ”bedste praksis” er på plads og at der arbejdes efter dette princip.

2. Den anden faktor er Greif globale forsyningsnetværk. Vores omfattende backup- faciliteter gør det muligt for os at garantere forsyningssikkerhed. Den store mængde af teknisk knowhow vi har akkumuleret over mange år, har ført til sikre produkter i verdensklasse, emballage rådgivning, hurtig og effektiv service samt evt. fejlfinding.

3. Den tredje faktor og for de fleste kunder den vigtigste faktor er vores virksomhedsfilosofi ”The Greif Way” som vi er stolte af at arbejde efter og som står for: fair, ærlig og etisk korrekt virksomheds adfærd. Det indebærer at du kan være sikker på hvordan, de informationer vi videregiver til dig som vor kunde ikke er påvirket af kortsigtede muligheder for vor egen økonomiske vinding. Vi har aldrig sænket vore standarder, selv i tider med økonomisk afmatning. Det er, hvad ærlighed handler om.

c.jpg